آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان

سرپرست معاونت محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست گلستان از آغاز سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان با هدف پایش گونه‌های شاخص خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا، سید مجتبی حسینی گفت: سرشماری پاییزه حیات‌وحش در پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان از بیست‌وسوم آبان‌ماه آغاز شده و تا بیست‌وپنجم همین ماه ادامه خواهد داشت. این برنامه با هدف پایش جمعیت گونه‌های مهم حیات‌وحش و بررسی شرایط زیستگاه‌های پارک در حال اجرا است.

سرپرست معاونت محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست گلستان با اشاره به گستردگی این عملیات افزود: این سرشماری در ۳۴ مسیر مشخص و با مشارکت حدود ۱۶۰ نفر شامل نمایندگان سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، محیط‌بانان پارک ملی گلستان، کارشناسان محیط‌زیست استان و جمعی از همیاران و جوامع محلی انجام می‌شود.

او درباره اهمیت این برنامه گفت: نتایج سرشماری نقش مهمی در تحلیل روندهای جمعیتی گونه‌های کلیدی، برنامه‌ریزی برای اقدامات حفاظتی و مدیریت اصولی زیستگاه‌های ارزشمند پارک ملی گلستان خواهد داشت.

حسینی یادآور شد: پارک ملی و ذخیره‌گاه زیست‌کره گلستان از مهم‌ترین زیست‌بوم‌های کشور است و زیستگاه گونه‌هایی همچون مرال، شوکا، کل و بز، قوچ و میش، پلنگ ایرانی و دیگر گونه‌های ارزشمند به شمار می‌رود. به گفته او، سرشماری‌های سالانه نقش تعیین‌کننده‌ای در پایش وضعیت این گونه‌ها و تقویت برنامه‌های حفاظتی برای صیانت از تنوع زیستی این پارک دارند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404082401664
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha